Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Az a Komornyik meglepett

2017.10.13. 20:53, jibraB

Elkészült a Kuroshitsuji 110. Fejezete. Egyébként ez a történetszál, amibe az előző fejezettel bele kezdtünk ez még a mai napig tart, úgy hogy már a rendes kiadáshoz nagyon közel vagyunk ;)

 

 

 

Címkék: Kuroshitsuji Manga

Arrogáns szeretet

2017.10.12. 20:12, jibraB

Elkészült az Owari no Seraph 41. Fejezete. Ezzel a fejezettel pedig végre már valami újat is láthatunk, mondjuk itt még ne várjatok nagy dolgokat, mert a fejezet 80% -a stimmel az animében látottakkal. Viszont az már vitathatatlan, hogy innentől számunkra érdekesebb lesz a történet. Jó szórakozást hozzá. 

 

 

Reggel

2017.10.11. 23:56, jibraB

Ezen az igen kései órán, de itt van a  Kiseijuu 62. fejezete. Így már csak 2 fejezet van hátra. Már látszódik a fény. :D

 

 


 

Címkék: Kiseijuu Manga

Queen's Quality ~ START

2017.10.10. 16:00, jibraB

A szar helyzet ellenére belekezdünk egy új mangába. Tény ezt már jóval előtte bejelentettük, hogy vinni fogjuk mielőtt megtörtént a nagy szerkesztő elvándorlás. Viszont engedjétek meg, hogy bejelentsem az új projektünk. Ez a QQ Sweeper folytatása, a Queen's Quality. Megjegyzem, tényleg csak az kezdjen bele, aki olvasta a QQ Sweepert, mert különben sok kérdőjel lesz csak az ember fejében. Remélem örültök neki, jó szórakozást hozzá!

 

Csak az enyém lehet

2017.10.09. 20:07, jibraB

Itt is van a Desire Climax 47. fejezete. Ezzel egyébként vége a történetnek :) De azért még két extra fejezet várható, úgy hogy aki nagyon kedveli a párost az még kicsit élvezheti a társaságukat ;)
 

 

 

Címkék: Desire Climax Manga

Bukiyou Na Silent ~ HIATUS

2017.10.08. 23:39, jibraB

Elkészült a Bukiyou Na Silent 15. fejezete :) Viszont ezzel sajnos Kispadra kell tennünk. Csak spanyol verziót találtam a mangához, a spanyolt pedig sajna nem vágja nálunk senki. Úgy hogy ha esetleg mégis rálelne angol vagy japán változatra az megoszthatná velünk. Vagy ha valaki tud spanyolul és szívesen lefordítaná nekünk az is remek lenne. De így egyelőre Kispad :( Egyelőre még az aktívak közt fogjátok megtalálni a projektet.
 

A hegyen

2017.10.07. 20:19, jibraB

Elkészült a Watashi no Ookami-kun 12. fejezete. Jó szórakozást hozzá! 

 

 

A pusztítás harsonája

2017.10.06. 23:30, jibraB

Elkészült az Owari no Seraph 40. Fejezete. Ez az utolsó fejezet, amit még feldolgozott az anime. A következő fejezet nagy része még tény, hogy benne van, de a vége az már teljesen más. Úgy hogy ez után izgalmasabbak lesznek a fejezetek ;)

 

 

Nem kaptam tőle semmit

2017.10.05. 19:19, jibraB

Elkészült a Desire Climax 46. fejezete. Most már tényleg nincs sok ;) Jó szórakozást hozzá!

 

 

 

Címkék: Desire Climax Manga
 
 


 
 
Ne reklámozd a saját, vagy más oldalát
Esetleges problémák merülnek fel egy résszel, azt ne itt jelezd, hanem a Hiba Bejelentésnél, vagy az anime, manga saját moduljában.
Ne kérdezd, hogy mikor melyik rész érkezik. Pontosat úgysem tudunk mondani. Minden felkerül, ahogy időnk engedi.
 
A szabályok többszöri megszegésért az oldal megvonásban részesíti az illetőt. Erről bővebben ITT.
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  
 

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be