Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

ANIMAGAZIN: MEGJELENT A 38.SZÁM

2017.07.29. 17:56, Chinami
ANIMAGAZIN,HÍR

A magazin olvasói számára örömteli hírt hoztam ugyanis megjelent a lap 38. száma ^^. A címlapon a hatalmas sikert bezsebelő Koe No Katachi látható amelyet jó magam is megtekintettem s ezáltal biztosan ajánlani tudom. Ezúttal sem marad el a nyári szezonajánló illetve rövid leírás a szezonos művekről. De találhatunk beszámolót az idei nyári Mondoconról is :). Ha kíváncsiak vagytok a teljes tartalomra a bővebben gombra kattintva megtaláljátok :) 

Fej

2017.07.29. 17:39, jibraB

Elérhető a Kiseijuu 56. fejezte és már csak 8 fejezet van hátra a mangából ;) Remélhetőleg minél hamarabb megleszünk vele, hogy végre ezt is letudjuk, illetve hogy a többi mangánkra több idő jusson ;)


 

 

Címkék: Kiseijuu manga

Crowley irányítása alatt

2017.07.28. 17:26, jibraB

Elkészült az Owari no Seraph 32. fejezete, amivel neki kezdünk a 9. kötetnek. A napokban itthon leszek, úgy hogy várható pár fejezet. :D


 

 

 

Az a Komoryik feltakarít

2017.07.26. 14:01, jibraB

Elkészült a Kuroshitsuji 102. fejezte. Szerencsére a napokban érkezett be pár fejezet, úgy hogy a napokban igyekszem hozni azokat is, de most is rohannom kell tovább ^^"

 

 

 

Címkék: Kuroshitsuji manga

Tananyagon kívüli lecke

2017.07.22. 10:25, jibraB

Hosszú kimaradás után elkészült a Corpse Party - Blood Covered kövi fejezete, és ezzel befejeztük a 2. kötetet. Jó szórakozást hozzá.

 


 

 

Shinya és Guren

2017.07.20. 22:38, jibraB

Itt is van egy újabb fejezet az Owari no Seraph-ból. Ezzel egy újabb kötet lett teljes, de a már az sincs messze, hogy a következőnek essünk neki ;)


 

 

 

Fuuma, a Halál előadása

2017.07.18. 21:38, jibraB

Elkészült a  Donten ni Warau 24. fejezete. Így pedig már csak 5 fejezet van hátra, úgy hogy már nincs messze a vég ;)

 


 

 

Elutasítom

2017.07.18. 01:11, jibraB

Végül csak beeset még így éjszakára :D Még találó is az időpont egy 18+-os mangánál :P Ráadásul itt is dupla fejezettel jelenetkezünk, úgy hogy jó szórakozást a Desire Climax -hoz. Annyi megjegyezni valóm még azért lenne, hogy így most már neki ugrunk az utolsó kötetnek. ;) 

Címkék: Desire Climax Manga

Az igazság kardja

2017.07.17. 15:00, jibraB

Elkészült két új  Owari no Seraph fejezet ^^  És lehet, hogy az éjszaka folyamán beesik valami :P


 


 

 
 


 
 
Ne reklámozd a saját, vagy más oldalát
Esetleges problémák merülnek fel egy résszel, azt ne itt jelezd, hanem a Hiba Bejelentésnél, vagy az anime, manga saját moduljában.
Ne kérdezd, hogy mikor melyik rész érkezik. Pontosat úgysem tudunk mondani. Minden felkerül, ahogy időnk engedi.
 
A szabályok többszöri megszegésért az oldal megvonásban részesíti az illetőt. Erről bővebben ITT.
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  
 

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be