Anime Series HUN-Sub

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

Bárhol is jársz a honlapon, a főoldalra mindig egy kattintással visszatérhetsz. >>> Anime, Manga és Light Novel. Mindezeknek itt elérheted a letöltését és Online megtekintését. >>> Tekintsd meg csapatunk tagjait és ismerkedj meg velük. >>>

 

Választ találhatsz a kérdéseidre vagy esetleges hibákat jelezheted nekünk és ezeken kívül még sok extra cucc. >>> Lépj be vagy regisztrálj az Anime Series Világába. >>>

 

 

 

 

 

Oldal Hírek

Virgin Blood - Hiiro no Bansan ~ END

2017.06.17. 21:31, jibraB

Elkészült a  Virgin Blood - Hiiro no Bansan utolsó fejezete is. Csak egy szösszenetnyi kis levezetése a sorozatnak. Remélem tetszett nektek, főleg hogy ilyen gyorsan végeztünk vele. Maya Atsuwa nem húzta el nektek :D Nos, jó szórakozást az utolsó fejezethez, és ne feledjétek a befejezett projekteknél keressétek.


 

Van még valaki

2017.06.17. 13:02, jibraB

Folytatjuk a Desire Climax projektünket. Ezzel a 36. fejezettel neki kezdünk a hatodik kötetnek. Már itt sincs annyira sok hátra, tény azért még el leszünk vele egy darabig, de már csak ez a két kötet van. És szerintem ma még egyszer érkezem :D 

 

 

Címkék: desire climax manga

Hiányzól..., Vaú!

2017.06.16. 22:47, jibraB

Elkészült a  Carnivorous Princess Yegrinna 20. fejezte, amivel neki vágunk az 5. kötetnek, ami egyben az utolsó. Igyekszünk minél hamarabb letudni, hogy már ne kelljen annyit várnotok a végkifejletre ;)

  

Ne hívj apának!

2017.06.15. 15:20, jibraB

Elkészült a  Virgin Blood - Hiiro no Bansan 5. fejezete, amivel még nem ért véget a történetünk, mert még egy kis extra fejezetre számíthattok :) A héten az is érkezik. Addig is jó szórakozást hozzá.

  

A nap 'mely még egyszer felragyod a Felhős égen

2017.06.14. 18:06, jibraB

Hosszú kimaradás után folytatjuk a Donten ni Warau-t is ^^  Ezzel a visszatérő fejezettel pedig belekezdünk az 5. kötetbe. A kövi fejezetre tuti nem kell ennyit várnotok. Jó szórakozást hozzá.


 

 

A barátnő miatti aggodalaom

2017.06.13. 22:25, jibraB

Elkészült négy új fejezet a Minamoto-kun Monogatari-ból :) Remélem a követői kicsit kárpótolva lettek a nagyobb adaggal. Remélhetőleg a kövi adag hamarabb érkezik. Jó szórakozást hozzá ;)


 

 

Remélem egyedül is boldogulsz

2017.06.12. 21:55, jibraB

Itt is van a Virgin Blood - Hiiro no Bansan 4. fejezete :D A holnapi nap pedig egy régen látott mangából jön egy jó kis adag ;) Úgy hogy kitartás.

  

Hárman

2017.06.10. 19:39, jibraB

Újra folytatjuk a Nisekoi mangát :) Már nem várunk a másik csapatra, hogy kitalálják hogyan is jó nekik. Inkább úgy döntöttünk, hogy bunny-val, akié a LiritBraneve oldal, folytatjuk közösen a projektet. Ugye eredetileg is ő fordította a manga első 33. fejezetét, így az eredeti stílus marad. Igyekezni fogunk és remélem örültök ennek a hírnek ;) Jó szórakozást hozzá.

 

Címkék: Nisekoi manga

az a Komornyik kitör

2017.06.09. 20:26, jibraB

Szinte hihetetlen, hogy elértünk a Kuroshitsuji 100. fejezetéig :O Nem gondoltam volna, hogy azért ilyen szépen fogunk vele haladni és hogy pár kötet híján, de a hivatalos kiadással tudunk haladni. Igazából már attól sem vagyunk túl messze. Ha ezt nem számoljuk bele, akkor már csak 4 kötet. Most már ez a kövi célünk, hogy ez is meglegyen. ;)

 

 

Címkék: Kuroshitsuji manga
 
 


 
 
Ne reklámozd a saját, vagy más oldalát
Esetleges problémák merülnek fel egy résszel, azt ne itt jelezd, hanem a Hiba Bejelentésnél, vagy az anime, manga saját moduljában.
Ne kérdezd, hogy mikor melyik rész érkezik. Pontosat úgysem tudunk mondani. Minden felkerül, ahogy időnk engedi.
 
A szabályok többszöri megszegésért az oldal megvonásban részesíti az illetőt. Erről bővebben ITT.
 
 
 

 Valami okból kifolyólag a Twitter szétnyomja az oldalt, amit egyelőre nem tudtam megoldani, de addig is itt ugyan úgy megtekinthetitek, hogy mivel mi a helyzet.

 
 

Küldj be animékhez, mangákhoz és light novelekhez ismertetőket, hogy jobban megismertethesd a többi otakuval a műveket. Ha jól bánsz a szavakkal, akkor küld el nekünk kedvenc műveid ismertetőjét az email címünkre. Küldés!

 
 

Lájkold kedvenc animéd és mangád, hogy felkerüljenek az Uralkodók listájára. Tényleg nincs más dolgod, mint az adott mű saját moduljába lájkold azt. Értelem szerűen pedig a leglájkoltabbak kerülnek ki a listára.

Dengeki Daisy
 L-DK
 Kamisama Hajimemashita
Inu x Boku SS
Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
07-Ghost
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Kaichou wa Maid-sama!
Sukitte ii na yo. (Manga)
Kuroshitsuji
Love Celeb
Tonari no Kaibutsu-kun
Kuroshitsuji (Manga)

 
 

Lájkolj és kövess bennünket a Facebook-on is

 
 


  
 

Szinte bármilyen oldallal vállalok cserét. Feltételeim annyik,
hogy legyen aktív az oldal és csakis button cserét vállalok.
Aki szeretne velem cserét az nyugodtan írjon a Chat-be